Camper & caravan Webshop

Het geldt voor elk stuk techniek dat aan slijtage onderhevig is: goed onderhoud scheelt de helft. Voor uw auto maar natuurlijk ook voor uw caravan. Want uw veiligheid gaat voor alles. Bovendien kunt u door regelmatig onderhoud op kosten besparen: er gaat minder snel iets kapot en defecten worden vroegtijdig herkend en verholpen. Zo gaat u altijd veilig op weg en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan: niet in uw portemonnee en niet onderweg.

 

Klik hier om naar onze website over camper- & caravanservice te gaan. 

 

Veiligheid staat voorop 

Bij ieder onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk aan de remmen, maar ook aan eventuele storingen aan de airbags. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de motor nog goed loopt. Essentiële onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ook olie en koel- en remvloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en waar nodig bijgevuld.

 

Maatwerk

U kunt ook bij ons terecht met speciale wensen. Denk bijvoorbeeld aan de inbouw van een koelkast. Hiervoor hebben wij de ervaring in huis.
Klik hier voor de webshop voor Camper & caravan onderdelen.